Alternatiefinvesteren.nl

  • Investeren in een vakantiehuis bij TopParken
  • Het alternatief voor banksparen
  • Gegarandeerd meerjarig netto rendement van 8% per jaar
  • Investeren vanaf € 119.500,-
  • Vakantieparken op de mooiste locaties van Nederland
  • Eigen professionele verhuurorganisatie verzorgt de verhuur van uw vakantiehuis

Investeren in een vakantiehuis bij TopParken

8% gegarandeerd meerjarig netto rendement 
Door de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het investeren in een vakantiehuis het alternatief gebleken voor banksparen. Wanneer u investeert in een vakantiehuis en deze laat verhuren door onze eigen professionele verhuurorganisatie ontzorgen wij u volledig. Wij verzorgen het hele jaar door het volledige verhuurproces van uw vakantiehuis. U kunt dus in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering met een interessant netto rendement.

De bezetting op onze vakantieparken is het gehele jaar hoog, mede hierdoor kunnen wij u een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 8% per jaar aanbieden op een investering vanaf € 119.500,- incl. eigen grond, tuinaanleg en verhuurinventaris. Bekijk onze vakantiehuizen

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan omtrent het investeren in een vakantiehuis.
Brochure aanvragen

U kunt er voor kiezen om te investeren op basis van prognose, zodat u zelf de controle heeft over uw vakantiehuis of investeren op basis van garantie, waarbij u alle zorg uit handen geeft en u er zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Gratis adviesgesprek
Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat en informeren u over de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Aan de hand van uw wensen brengen wij een gedegen advies uit. Uiteraard is een persoonlijk gesprek in uw agenda te passen, thuis en in de avonduren.
Afspraak maken

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*
Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.