Alternatiefinvesteren.nl

  • Het alternatief voor banksparen
  • Gegarandeerd netto rendement van 7% per jaar
  • Investeren vanaf € 119.500,-
  • Vakantieparken op de mooiste locaties van Nederland
  • Eigen professionele verhuurorganisatie verzorgt de verhuur van uw vakantiehuis

Het alternatief voor sparen!

Investeren in een vakantiewoning
Mede door de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties en de lage spaarrente bij banken is het kopen van een vakantiewoning voor verhuur een interessanter alternatief gebleken voor banksparen. (bron: Volkskrant).

Wanneer u een vakantiewoning koopt en deze laat verhuren door onze eigen professionele verhuurorganisatie ontzorgen wij u volledig. Wij verzorgen het hele jaar door het volledige verhuurproces van uw vakantiehuis. U kunt dus in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering.

Op diverse typen vakantiewoningen ontvangt u een gegarandeerd netto rendement van 7% per jaar. Er zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 119.500,- incl. eigen grond, tuinaanleg en verhuurinventaris. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan omtrent het investeren in een vakantiehuis.
Brochure aanvragen

U kunt er voor kiezen om te investeren op basis van prognose, zodat u zelf de controle heeft over uw vakantiehuis of investeren op basis van garantie, waarbij u alle zorg uit handen geeft en u er zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Gratis adviesgesprek
Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat en informeren u over de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Aan de hand van uw wensen brengen wij een gedegen advies uit. Uiteraard is een persoonlijk gesprek in uw agenda te passen, thuis en in de avonduren.
Afspraak maken

Bekijk onze nieuwe commercial

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*
Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.